Christmas break

Het einde van het eerste semester is in zicht. Volgende week vlieg ik alweer naar huis voor de kerst vakantie. Ik weet nog dat de app op mijn telefoon zei “60 days until home” en ineens staat de teller nog maar op 6 dagen. De laatste weken zijn voorbij gevlogen, maar ik kijk er enorm naar uit om weer lekker even thuis te zijn.

Met Thanksgiving was mijn zus hier en zijn we naar New Orleans gegaan. Het was leuk om weer een vertrouwd gezicht om me heen te hebben, wat de tijd alleen maar sneller liet gaan.
Vorige week heb ik mijn 20e verjaardag gevierd, voor het eerst ver weg van huis. Ik heb veel meiden leren kennen hier die het een onvergetelijke verjaardag hebben gemaakt. Samen hebben we gezellig gegeten en hebben ze natuurlijk op zijn Amerikaans luid voor me gezongen.
Na dit allemaal zijn de voorbereidingen in gegaan voor “finals week”. Ik heb gelukkig niet veel finals maar ben wel hard aan het studeren voor de toetsen die ik heb. Door dat ik niet veel toetsen heb, heb ik ook nog tijd om te trainen. Helaas was het de laatste dagen wat kouder (ja ik weet het, in Nederland ligt sneeuw dus ik mag niet klagen ) wat het toch wat moeilijker maakte om echt naar buiten te gaan.
Ik ben nog steeds hard aan het trainen aan mijn techniek veranderingen, wat al veel progressie maakt. Ook ben ik nog even aan het genieten van een baan die er goed bij ligt en goede greens.

Eenmaal thuis ga ik eerst even bijkomen van alles en mijn vrienden weer zien. Na oud en nieuw ga ik een paar dagen naar Portugal met de NGF om daar weer verder te trainen, en mezelf klaar te stomen voor het nieuwe seizoen die op 29 januari alweer begint.

Ik kijk met een voldaan gevoel terug op mijn eerste semester. Ondanks dat de toernooien niet zijn gegaan zoals ik had gehoopt, heb ik goed kunnen trainen en mijn draai kunnen vinden. School gaat ook steeds beter en ik haal goede cijfers.

Ik kijk uit naar volgende week om weer thuis te zijn, maar eerst nog even focussen op de laatste loodjes hier.

Tot snel in Nederland!

Verjaardags diner
Thanksgiving diner in New Orleans

2 gedachten over “Christmas break”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *