Einde van het semester

Het einde van het tweede semester is in zicht, en dan begint voor mij summer school. Ik blijft tot 30 Juni in Miami, en vlieg dan terug naar huis. Het jaar is voorbij gevlogen en ik heb veel leuke en minder leuke dingen mee gemaakt.

De afgelopen tijd ging het golfen minder goed, waardoor ik aan veel dingen ben gaan twijfelen. Het meeste ben ik gaan twijfelen aan mezelf, of ik het wel kon. Na veel trainen en spelen had ik verwacht dat ik beter zou worden, niet slechter. Helaas kon ik het met weinig vertrouwen in mezelf niet oppakken tijdens het spelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook in mijn persoonlijke leven in een dipje kwam. Ondanks dat ik veel leuke dingen doe hier, veel leuke mensen om me heen heb, en altijd lekker weer, had ik het niet altijd naar mijn zin. Dit heeft mij ook doen besluiten om na dit jaar te stoppen met het studeren in Amerika. Het is een jaar wat ik zeker niet had willen missen en waar ik onwijs veel heb geleerd. Op golf gebied, maar grotendeels op persoonlijk gebied. Ik ben mezelf tegen gekomen en ben een stuk zelfstandiger geworden. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet met wie ik een leuke tijd heb beleefd. Ook op school ging het goed en had ik het naar mijn zin. Al met al kijk ik terug op een heel mooi jaar, en ik kijk uit naar de dingen die me nog te wachten staan.

Afgelopen week heb ik een kwalificatie gespeeld voor het aankomende toernooi. Nadat ik het gesprek met de coaches had gehad, ging ik de dag erna de kwalificatie spelen. Doordat er een last van mijn schouders af was gevallen kon ik vrij uit spelen. Mede daardoor heb ik gewonnen waardoor ik het laatste toernooi met het team nog mag spelen. Het laatste toernooi is regionals, dit houdt in dat het een soort halve finale is tussen de beste 72 college teams verdeeld over 4 banen. De top 6 per regional gaat door naar nationals, wat dus de finale van het seizoen is. Dit is een mooie afsluiter voor het jaar en een leuk doel om met het team nationals te halen. Na dit toernooi is het semester klaar en begint summer school, hierin ga ik nog 2 vakken volgen en veel trainen. Ik ga nog genieten van de laatste 2 maanden hier en daarna gaat het seizoen in Europa weer beginnen.

Tot snel in Nederland,

Roos

 

Een avondje met het team bij Topgolf Miami

 

 

 

Cafe du Monde, New Orleans

 

UCF toernooi

 

Topgolf

 

 

Eén gedachte over “Einde van het semester”

  1. Hallo Roos,

    Vond het leuk om je vandaag te mogen verwelkomen op onze nieuwe baan en vond je fantastische ballen slaan !
    Hoop dat je de baan leuk vond en dat je een beetje reclame voor onze baan wilt gaan maken

    Groet

    Wichert Rozendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *