Freshman year in Miami

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gepost. Na nog wat wedstrijden te hebben gespeeld ben ik de laatste tijd vooral druk geweest met de voorbereiding voor mijn vertrek naar Miami.

De voorbereidingen zijn klaar en inmiddels zit ik al in Miami in mijn kamertje. Na wat rustige eerste dagen waarin ik samen met mijn ouders Miami in ben gegaan en de leuke plekjes heb bekeken, was het deze week al tijd voor de introductie week. Van internationale orientations, athlete orientations tot gewone floor orientations. Een druk progamma met een hele hoop regelen voor de kamer. Inmiddels zijn de meeste spullen gekocht en heb ik mijn kamertje helemaal in kunnen richten, en zelfs al een paar nachten hier geslapen. Dit betekent natuurlijk ook mijn eigen was doen……..

Vanaf maandag begint school al en ontmoet ik het hele golf team. Vanaf dan gaat alles ook echt beginnen, pas midden September is het eerste toernooi dus heb ik nog iets langer om overal aan te wennen.

De komende paar dagen ga ik nog verder met mijn orientation week, het wennen aan het weer ( wat vast wel goed zal komen) en aan alle indrukken.

Tot snel,

Vanuit het zonnige warme Miami

13 gedachten over “Freshman year in Miami”

 1. Hi Roos, leuk om te zien dat je voor zo’n goeie school hebt gekozen, echt een Top locatie ook.
  Ik ben al jaren de caddy van Inder van Weerelt(en al 20jr bevriend) en ben ook 4jr op scolarship in Amerika (Texas) geweest. Waanzinnige ervaring waar je je hele leven profijt van zult hebben!
  Mocht je nog vragen hebben over je leven in The USA of tegen dingen aanlopen,laat dan maar wat horen en misschien kan ik je hiermee helpen.
  Heel veel plezier daar en ik wens je alle succes

  Groetjes,
  Mike Oosterveen

 2. Leuk Roos, een hele ervaring! En wat fijn dat je ouders ook eerst mee zijn gegaan. En nu op eigen benen….Heel veel succes de komende tijd. Ik blijf je volgen! Groet, Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *