Time flies when you’re having fun

Sinds 2 weken zijn we officieel ‘off-season’. Dit betekent in plaats van 5 dagen per week training, 1 dag per week en 3 ochtenden fitness. De focus ligt nu op school en aan de techniek werken. Dat laatste was hard nodig, vanaf het moment dat de toernooien klaar waren ben ik aan het werk gegaan met mijn swing. Zonder coach hier zitten had toch een negatiever effect dan gehoopt en dus was er werk aan de winkel.
Mijn coach is hier inmiddels 2 keer geweest, hierdoor kan ik nu weer hard aan de slag gaan met de goede dingen.

Natuurlijk is er naast het trainen ook school. Ik heb nog steeds niet precies besloten welke richting ik op wil qua studie, maar op dit moment lijkt het de richting van public relations op te gaan. Dit is een brede richting in communicatie wat me aantrekt. Ik hoef nu nog geen beslissing te maken over de richting wat heel fijn is omdat ik dan nu nog de algemene vakken kan volgen. Dit is vooral qua taal fijn omdat ik dan iets meer tijd heb om eraan te wennen.
De lessen in het engels zijn lastiger te volgen dan ik dacht, maar ook dat begint al te wennen. Ook de taal constant spreken is anders dan af en toe een weekje ergens engels praten. De school is heel internationaal, hierdoor wordt er niet gek opgekeken als ik niet uit mijn woorden kom of dingen niet begrijp.

Nu er geen golfwedstrijden zijn hebben we elk weekend vrij. Volgend semester is een veel drukker seizoen, daarom genieten we nu volop van de vrije dagen die we hebben.
Een dagje strand, een dagje shoppen en naar football wedstrijden gaan hoort daar dan ook zeker bij.
Het football team doet het heel goed, ze hebben nog geen wedstrijd verloren waardoor ik me er toch maar eens in ben gaan verdiepen. Ik snap het nog steeds niet helemaal, maar het begint langzaam te komen. De sfeer bij zo’n wedstrijd is heel Amerikaans maar heel bijzonder om mee te maken. De opkomst van de spelers met vuurwerk, gejuich gedurende de hele wedstrijd en iedereen in Miami kleding.

Volgende week is de thanksgiving break, mijn zus komt samen met haar vriend een weekje hierheen. Inmiddels kan ik ze de leuke plekjes van Miami laten zien en gaan we een paar dagen naar New Orleans. Hier kijk ik heel erg naar uit, weer familie om me heen en natuurlijk de pepernoten die mee worden genomen.

Nadat zij weg zijn zit ik hier nog een maandje en dan vlieg ik alweer naar huis voor de kerstvakantie. De tijd vliegt voorbij, wat alleen maar een goed teken is.

 

5 gedachten over “Time flies when you’re having fun”

  1. Je kan trots op jezelf zijn want je bent erg goed bezig daar in Miami! Je bent fitter dan ooit en je maakt stappen met je techniek! Het was goed en leuk je weer gezien te hebben. Beetje jammer van het weer! ☀️☀️☀️Ga zo door en dan voorspel ik een mooi seizoen!

    Zie je weer in december!

    Gr Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *